OM OSS

.
Tablo.no er en nettbutikk tilbyr populære produkter med god design innenfor interiør, serviser, glass, kjøkken og bestikk. Våre produkter brukes i gourmetrestauranter verden over, og flere av våre produsenter er anerkjent med internasjonale design- og innovasjonspriser.
.
Vi ser etter produsenter som er opptatt av kvalitet, miljøvennlig produksjon og kreativitet. Vi vil også vise alt det innovative designet som skapes i Norge, og merker derfor produkter som er designet og/eller produsert i Norge med et norsk flagg. Mange av våre kommer fra Skaugum på Geilo, Hardanger Bestikk i Kinsavik, innovative Figgjo utenfor Stavanger, og kreative Magnor Glassverk på grensen til Sverige. Sammenlagt har de over 320 års erfaring med håndverket sitt, og er samtidig kjent for sitt moderne og innovative design. 
.
Tablo AS består av fem engasjerte eiere som er opptatt av kvalitet og kreativt design. Et av våre mål er å inspirere de som besøker butikken vår med en god presentasjon av det vi tilbyr. Samtidig skal vi ha svært høy kvalitet på designet, og god service til de som ønsker råd eller hjelp.
.
Tablo AS er registrert i Bergen Kommune.
Vår postadresse er: Tablo AS, Bjørgeveien 356, 5170 Bjørndalstræ
Vårt organisasjonsnummer: 915 967 191 MVA
.
Vi samarbeider med Colliflow AS i Skien som lagrer, pakker og sender varene våre. 
Vi bruker Posten/Bring for levering hjem til deg.
.
Vi kan kontakes via vår chattetjeneste (husk å legge inn navn og e-postadresse), direkte til en av oss nedenfor eller via vårt kontaktskjema nederst på siden.
Vi svarer deg så raskt som mulig!
.
Vi kan også levere til firma.
.
God handleopplevelse!
.
.
Lurer du på noe?
.
Tarald Eik Mong: tarald@tablo.no
.
Magnus Svanes: magnus@tablo.no
.
Johanne Sognefest-Haaland: johanne@tablo.no
.
Robin Teigenes: robin@tablo.no
.
.
Skal du kjøpe mer enn 6 artikler fra en serie. Ta kontakt for mulig rabatt:
johanne@tablo.no.
.
.

 

 

Fortsett å handle
Din Ordre

Det er ingen produkter i handlekurven