Om oss

.
Tablo AS består av fire engasjerte eiere som er opptatt av kvalitet og kreativt design. Et av våre mål er å inspirere de som besøker butikken vår med en god presentasjon av det vi tilbyr. Samtidig skal vi ha svært høy kvalitet på designet, og god service til de som ønsker råd eller hjelp.
.
Tablo.no er en nettbutikk som tilbyr populære produkter med god design innenfor interiør, serviser, glass, kjøkken og bestikk. Våre produkter brukes i gourmetrestauranter verden over, og flere av våre produsenter er anerkjent med internasjonale design- og innovasjonspriser.
.
Vi ser etter produsenter som er opptatt av kvalitet, miljøvennlig produksjon og kreativitet. Vi vil også vise alt det innovative designet som skapes i Norge, og merker derfor produkter som er designet og/eller produsert i Norge med et norsk flagg. Mange av våre kommer fra Skaugum på Geilo, Hardanger Bestikk i Kinsavik, innovative Figgjo utenfor Stavanger, og kreative Magnor Glassverk på grensen til Sverige. Sammenlagt har de over 320 års erfaring med håndverket sitt, og er samtidig kjent for sitt moderne og innovative design. 
.
.
Tablo AS er registrert i Bergen Kommune.
Vår besøksadresse er: Tablo AS, Edvard Griegs vei 3C, 5059 Bergen
Vårt organisasjonsnummer: 915 967 191 MVA
.
Vi samarbeider med Colliflow AS i Skien som lagrer, pakker og sender varene våre. Lagervarer sendes som regel samme dag, så lenge ordren er lagt inn før kl 12:00
.
Vi bruker Posten/Bring for levering hjem til deg. Vi tilbyr fri frakt ved kjøp over
kr 1 000,-. For kjøp under kr 1 000,- tilbyr vi en fast fraktpris på kr 99,-. Vi tilbyr også hjemlevering.
.
Betaling kan gjøres trygt med kredittkort og håndteres av Quickpay. Vi tilbyr også betalig med faktura via Klarna og Vipps.
.
Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, enten via kontaktskjema eller direkte på: kontakt@tablo.no
.
Vi svarer deg så raskt som mulig!
.
Vi kan også levere til firma.
.
God handleopplevelse!
.