Informasjon om levering og retur

Rask levering
Vi jobber hardt for å levere din ordre så fort som mulig. Normalt sender vi ordren samme dag om du bestiller før kl 13:00 på en hverdag så lenge alle bestilte varer er på lager.

Vi har gratis frakt på ordre over kr 2 000. For ordre under kr 2 000 har vi en fast fraktpris på kr 99. Vi benytter Posten/Bring og sender alle våre varer fra vårt lager i Skien.

30 dager åpent kjøp
Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten kan du sende varene i retur til vårt lager innen 30 dager etter mottak av din ordre. Vennligst pakk inn varene forsvarlig slik at varen ikke blir skadet under transport. Ikke tape over originalforpakning. Fyll ut returskjema og og følg anvisningen:

RETURSKJEMA

Fraktkostnader blir ikke refundert. Det koster kr 99 i returfrakt og beløpet trekkes fra når varen(e) refunderes.

Skade på mottatte varer

Dersom du ser at en vare i forsendelsen har en feil eller er skadet må dette meldes til oss så snart som mulig og senest innen 5 dager etter mottak, dette er for at vi må opprette en sak mot transportør / leverandør. Alle skader meldes inn til oss på e-post, med bilde og en kort forklaring av skaden eller mangelen. 

Uavhentet pakke på posten eller utleveringssted.
Dersom vi får en pakke i retur som ikke er hentet ut på posten eller annet utleveringssted blir du belastet med et gebyr på 250kr pluss våre fraktkostnader. 
Totalt blir kunden belastet 250kr + 2 x 99kr.= 448kr. Dette er for at vi får ekstra kostnader ved slike returer. Dersom du ønsker pakken sendt ut på nytt må du også betale denne summen. 

Kontakte oss
Ønsker du å kontakte oss, send oss en e-post på kontakt@tablo.no, eller bruk kontaktskjemaet på denne siden. Vi svarer deg så snart som mulig.

Kontaktskjema: