TABLOGGEN

Rustikk borddekking til påske

Pynt med gule silkebånd, påskeliljer og rosmarin. Duk og servietter i lin gir litt mykhet til bordet, og gjør samtidig bordet lyst som våren. Hvis du vil ha en rustikk stemning passer det med et bestikk som Kristin og Flom tallerken fra Figgjo.  God påske!

 

Johanne Sognefest-Haaland
Les mer

Nyhet! #MagnorBoblenFrosty

Vi lanserer nye produkter hele måneden, og presenterer i dag Magnor Frosty!

BOBLEN FROSTY COLLECTION er en videreføring av Finn Schjølls store designsuksess med Boblen. Nå lanseres vasen for første gang i sandblåst versjon som passer fint til alle årstider. Den er duggfrisk om våren og rimfrostet om vinteren. 

 

Johanne Sognefest-Haaland
Les mer

Glass er ikke bare glass!

Ølportalen har testet ølglass. Selv om denne gjengen ikke har gått vitenskapelig til verks kan vi berolige deg med at panelet består av ekte "ølnerder". Hva sier de om Magnor sin serie Brygg?

Les artikkelen

Johanne Sognefest-Haaland
Les mer

Visste du at... #Mesterskap

...det norsk kokkelandslaget tok sølv i årets EM, gull i kaldmat i årets kokke-OL, og Christopher W. Davidsen tok denne uken sølv i Bocuse d'Or (VM-runden) i Lyon. Gratulerer til Christopher W. Davidsen og teamet!

Det er faktiske ikke noe nytt at norske kokker hevder seg i internasjonale mesterskap. I den berømte konkurransen Bocuse d'Or har nordmenn tatt hele 10 medaljer siden mesterskapet ble etablert i 87. Seks av medaljene er gull! 

Bocuse en av verdens første kokker som fikk kjendisstatus. Da Stavanger huset europamesterskapet i 2008 var 82 år gamle Paul Bocuse tilstede på arrangementet, som forøvrig Eyvind Hellstrøm var president for. 

Vår leverandør av porselen er stolt sponsor av det norske kokkelandslaget.

Johanne Sognefest-Haaland
Les mer

God jul fra Team Tablo!

Vi i Team Tablo ønsker alle en riktig god og inspirerende jul!

 

 

 

Johanne Sognefest-Haaland
Les mer

Visste du at.... #Bærekraftig

...Skaugum Bestikk bruker avkapp fra møbelindustrien på Møre når de lager bestikk? I tillegg kan du få treskaft i Kebony. Kebony er en pattentert miljøvennlig behandlingsmetode som er utviklet i Norge. Det gir treverket like gode egenskaper som de populære tropiske tresortene. Og så ser det i tillegg veldig bra ut!

Skaugum Bestikk

Johanne Sognefest-Haaland
Les mer

Gastronomi på TV

Det er kjekt å se på kjendiser og bakeglade Ola og Kari Nordmann som løper stresset rundt på kjøkkenet mens strenge kokker rynker på nesen.
Men noen ganger er det kanskje mer inspirerende å se ekte kunstnere skape gastronomi. Vi gir deg noen forslag til serier som viser mat som en kunstform, og tar opp samfunnsspørsmål knyttet til matkultur.
Detter er noen av seriene som er tilgjengelig på de mest vanlige strømmetjenestene:
.
Chef's Table
Cooked
L'Amour Food
Stjernekokker
.
Bilderesultat for chef's table netflix

Foto: Netflix

Johanne Sognefest-Haaland
Les mer

Visste du at... #Proff

...porselenet du får hos oss er utviklet til profesjonelt bruk? Vitroporselen er en sterk type porselen som brennes på opptil 1250 grader så det skal tåle hverdagen i en travel restaurant. Du kan derfor være sikker på at serviset ditt holder i mange år fremover!

Figgjo_produksjon_fakta

Johanne Sognefest-Haaland
Les mer

Magnor Rocks

Magnor Rocks Green
.
Serien Rocks kommer også i koksgrå og er formgitt av den kjente interiørdesigneren Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen.
Kathrine Liisberg Aune
Les mer

Mix og match

Kathrine Liisberg Aune
Les mer

Høst

Kathrine Liisberg Aune
Les mer

Kristin Bestikk

Kathrine Liisberg Aune
Les mer
13 resultater